koken, tafelen, natafelen & kookcadeaus. Wij verkopen het juiste kookgereedschap en servies item voor elk gerecht! Kookings Kookwinkel Weert Limburg Online en fysieke winkel!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Diverse Merken Spice Wise Kookboek ISBN 9789082315202
  • Diverse Merken Spice Wise Kookboek ISBN 9789082315202

Spice Wise Kookboek ISBN 9789082315202

€27,50
Incl. btw

Je kan niet lekker koken als je dingen niet op smaak kan maken, in dit boek leer je stap voor stap de lekkerste kruiden- en specerijenmengsels maken en gebruiken zonder toevoeging van zout of suiker, dat is een gezond alternatief voor gekochte mixen.

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad (2)

Op de achterkant van het boek staat: "Puur natuur en Barstensvol smaak, Sensationeel koken is vooral op smaak maken. En dat zout daarbij allesbehalve onmisbaar is, bewijzen de recepten in dit boek. Stap voor stap leer je zelf de lekkerste kruiden- en specerijenmengsels maken en gebruiken zonder zout of suiker. 

Van de spannende Maleisische currykruiden en Chermoula uit Marrakech tot de traditionele gehaktkruiden uit oma's keuken. Met de juiste mix van kruiden en specerijen kun je toveren: je kunt smaken versterken, verfrissen of juist contrast aanbrengen. Zo verander je een alledaags gerecht in iets waar jij je vrienden over verteld.

Met meer dan zeventig mixen en sauzen, tientallen gerechten en honderden tips en variaties is dit niet alleen een kookboek, maar ook een praktisch werkboek. De toegankelijke, herkenbare recepten van SVH-Meesterkok Michel Hanssen en de prachtige fotografie van Bart Nijs vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Voor iedereen die bewuster met zout wil omgaan en houdt van verrassende, pure smaken. Dit boek gaat over genieten, ontdekken en spelen met smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos en iedereen kan het leren.

De boeken uit de Spice Wise-trilogie zijn geen kookboeken in de traditionele zin. Het zijn werkboeken die je uitdagen om zelf aan de slag te gaan. Je leert met Spice Wise kruiden en specerijen mengen, proeven en combineren.

Uiteraard vind je tal van recepten voor gerechten, die je exact kunt nakoken als je dat wilt. Maar vooral zijn ze bedoeld als voorbeelden voor de toepassing van de zoutloze kruidenmixen. Die kruidenmengsels, en vooral het zélf leren experimenteren, dat is waar Spice Wise om draait.

Tover met kruiden en specerijen. Voeg op het juiste moment een mooi kruidenmengsel toe en je tilt je gerecht op en verandert het van iets alledaags in iets onvergetelijks. Puur natuur en zo barstensvol smaak dat zout en andere toevoegingen overbodig worden

De kruiden van de meester

In dit boek laat SVH Meesterkok Michel Hanssen stap voor stap zien hoe je magische kruidenmixen maakt en gebruikt. Hij deelt zijn beste kruiden- en specerijenmengsels met je past ze toe in voor- hoofd- en nagerechten, waarvan je ook de recepten aantreft. Verder biedt dit boek een schat aan weetjes, adviezen en tips. De prachtige, sfeervolle fotografie van Bart Nijs zorgt voor nog meer inspiratie. Kijkend, ruikend, proevend en ervarend gaat er een wereld van smaken voor je open.

 

Heerlijk zonder zout

Dit boek gaat over genieten, over ontdekken en spelen met smaken. Nederlanders eten gemiddeld ongezond veel zout. Michel Hanssen laat zien dat de juiste kruiden en specerijen zout overbodig maken. Alle recepten in dit boek zijn dan ook zonder toegevoegd zout. En kun je het niet laten, zout toevoegen kan altijd nog.

SVH Meesterkok Michel Hanssen werkte als chef-kok in restaurants van Pulitzer Amsterdam en Kurhaus Scheveningen en doceerde bij de sterklas van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks. Verder was hij kruidenspecialist voor grote fabrikanten.

kookboek gezond / Spice Wise
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen