Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Wat je vers maakt smaakt toch lekkerder, je kan het basisrecept van ei, meel, water en zout opleuken met kruiden, sap van groenten of waar jij inspiratie voor hebt. Zo gemaakt, moet wel boven koken water dus niet echt geschikt om kleine kinderen te laten
Spätzle, Spaetzle of Knöpfle – deze specialiteit kan met de Küchenprofi Spätzlehobel perfect worden gemaakt. Dankzij het kunststof frame glijdt de deeghouder moeiteloos over de schaaf. De geïntegreerde haak zorgt dat de schaaf vast blijft zitten op de rand van de pan.
Basisrecept voor 4 personen:
200 gram meel
2 eieren
1/2 TL zout
5 EL water
Meng alle ingrediënten met elkaar totdat een taai vloeibaar deeg ontstaat. De Spätzle schaaf boven een pan kokend water plaatsen, deeg in de houder vullen en door gelijkmatig heen- en weer bewegen het deeg door de gaten van de schaaf persen. De Spätzle zijn gaar, zodra ze gaan drijven. Naar behoefte in boter opbakken en met gekaramelliseerde uien serveren. Of een heerlijke saus of ...
Geschikt voor de pan van 26 cm
Edelstaal roestvrij
Wat je vers maakt smaakt toch lekkerder, je kan het basisrecept van ei, meel, water en zout opleuken met kruiden, sap van groenten of waar jij inspiratie voor hebt. Zo gemaakt, moet wel boven koken water dus niet echt geschikt om kleine kinderen te laten doen.