Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
(thuis)chef speelgoed, marineren 0-50 minuten 5 min interval, aanbakken 150-210°C, Sousvide 20-95 0.1°C nauwkeurig, zonder zakken of water tray 260x180x65, 3L, Totale machine is 467x263x208 mm zodra ik coquilles zie met boter, citroen en bieslook wil ik
Sousvide is 'onder vacuüm' oftewel vacuümgaren. Dan worden vacuümverpakte etenswaren op een constante en relatief lage temperatuur, voor lange tijd in een waterbad gegaard. En het leuke is dat sous vide koken toepasbaar is voor vrijwel iedere gang.
Neovide is dus zonder vacuümzak, (wegwerp plastic) maar wel gevacumeerd, zonder water maar wel constante temperatuur tussen 20-90°C op 0.1°C nauwkeurig. Neovide integreert vacumeren, sous vide en aanbraden in één machine. Plaats de ingrediënten in de tray, stel de temperatuur in, druk op de knop en je bent helemaal klaar. Er zijn geen extra vacuüm sealer en sousvide bak nodig. Je kunt zelfs je eten in de tray aanbraden. Ook heeft de Neovide een eenvoudige onderhoudsfunctie
Zodra ik recepten had gezien o.a. coquilles met boter, citroen en bieslook en perfect gegaard stuk vlees wil ik eigenlijk de The Space Neovide meenemen, want wat een geweldige machine, maar daar moet ik nog even over denken want thuis heb ik geen plaats en zolang ik nog niet mijn volledige winkel online heb staan heb ik geen tijd. Dus ga ik denken over verhuren of overtuig uzelf maar dan wel met borg en verhuurprijs als het niets wordt. Dan kan ik de The Space Neovide namelijk ook zelf gaan gebruiken.
Neovide is een gezond alternatief voor het traditionele bakken en koken. de producten worden gelijkmatig gegaard waardoor de de smaak, vitamines bewaard blijven. En door de producten zien er mooier uit dan in de sousvide met water en vacuum zakken.