Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
De pers voor puree van groenten, aardappelen dus voor zowel koolhydraten arme als koolhydraten rijke puree, ook voor het maken van verse deegwaren of zelfgemaakte vermicelli. Of haren voor deeg of fondant poppetjes.
RVS Pers voor puree van groenten, aardappelen dus voor zowel koolhydraten arme als koolhydraten rijke puree, doe ook eens pompoen, pastinaak of andere (knol)groente.
Gemakkelijk omdat je puree aan alle zijden uit de pers kan, je kan de pers demonteren en gemakkelijk schoonmaken.
24 Kitchen: "De piepers hoef je niet per se te schillen. De velletjes blijven namelijk achter in de knijper. Ook andere gekookte groente zoals: pompoen, pastinaak en diverse knolgroente kun je erdoorheen persen. Zorg wel dat je de knijper meteen even afspoelt zodat hij met de afwas of in de machine goed schoon wordt.
Tip: Verwarm boter en melk samen in een pannetje en voeg toe aan de puree voor extra smeuïgheid en zo blijft je puree ook nog eens op temperatuur."