Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Voor het injecteren tijdens het garen, voor het vullen van bonbons met drank, voor het zorgvuldig verdelen van olie, drank, bier, wat jij wilt door inspuiten of opspuiten waardoor de boel lekker sappig op tafel komt. Overal en alles wat zorgvuldig en met
40 ml Marinade of rode wijn of bier injecteren tijdens het garen, daar blijft je vlees lekker sappig van, drank spuiten in de kern van je bonbons, je pulled pork besproeien met Kahlua, met een beetje fantasie kan je hier geweldige dingen mee doen. Zoals bijvoorbeeld eetbare parels maken.
Zoals het zorgvuldig verdelen van olie, drank, bier, wat jij wilt door inspuiten of opspuiten waardoor de boel lekker sappig op tafel komt. Alles wat zorgvuldig en met mate gedaan moet worden kan je doen met deze injectie spuit. In de oven, barbecue, op je werkblad of in je pan.
Tekst Kuchenprofi:
Met de marinadespuit van KÜCHENPROFI wordt een braadstuk, gevogelte of ook Pulled Pork net even
anders. Het effect van het marineren wordt met de marinadespuit vanuit de binnenzijde ondersteund –
de garantie voor een intensief en sappig smakend stukje vlees.
De beide meegeleverde naalden in verschillende dikte zorgen er voor, dat ook marinade met kruiden kan worden gebruikt. In de handige bewaardoos zijn alle onderdelen altijd binnen handbereik.
Inhoud. 40 ml
Edelstaal roestvrij / hoogwaardig
kunststof
Mijn samenvatting na googlen:
Met je vlees injectie spuit kan je bouillon, fond, gesmolten boter, olijfolie, cognac, whisky, hete saus, worcestersaus, vissaus, sojasaus of een combinatie van deze ingrediënten injecteren. Geen kruiden want dan verstopt de boel dus die moet je hun smaak laten afgeven aan bouillon of fond of boter en dan die injecteren. Voor een vleugje zoetheid voeg je vruchtensap, zoals appelsap aan pulled pork of melasse of honing, stroop toe maar dan wel een vleugje want je wilt wel vlees proeven.
Je injecteert je vlees en gaat met je spuit zo diep mogelijk in een richting en duwt bij het omhoog trekken de vloeistof uit de spuit, dan verlaat je het vlees niet en beweegt de spuit in het vlees in een andere richting en spuit weer vloeistof bij het omhoog bijna uit het vlees trekken en gaat zo door, zodat je vlees maar 1 prikgaatje heeft aan de oppervlakte dat je weer dichtschroeit al je klaar bent met injecteren zodat je het vlees sluit en de boel niet uitloopt. Kan door even met koksbrander te werken.