Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Het effect van het marineren wordt met de marinadespuit door inspuiten vanuit de binnenzijde ondersteund de garantie voor een intensief en sappig smakend vlees. Zie hieronder voor een bredere omschrijving.
Met de marinadespuit van KÜCHENPROFI wordt een braadstuk, gevogelte of ook Pulled Pork net even
anders. Het effect van het marineren wordt met de marinadespuit vanuit de binnenzijde ondersteund –
de garantie voor een intensief en sappig smakend stukje vlees.
Inhoud: 30 ml
Inclusief gebruiksaanwijzing
Edelstaal roestvrij / hoogwaardig
kunststof
Met je vlees injectie spuit kan je bouillon, fond, gesmolten boter, olijfolie, cognac, whisky, hete saus, worcestersaus, vissaus, sojasaus of een combinatie van deze ingrediënten injecteren. Geen kruiden want dan verstopt de boel dus die moet je hun smaak laten afgeven aan bouillon of fond of boter en dan die injecteren. Voor een vleugje zoetheid voeg je vruchtensap, zoals appelsap aan pulled pork of melasse of honing, stroop toe maar dan wel een vleugje want je wilt wel vlees proeven.
Je injecteert je vlees en gaat met je spuit zo diep mogelijk in een richting en duwt bij het omhoog trekken de vloeistof uit de spuit, dan verlaat je het vlees niet en beweegt de spuit in het vlees in een andere richting en spuit weer vloeistof bij het omhoog bijna uit het vlees trekken en gaat zo door, zodat je vlees maar 1 prikgaatje heeft aan de oppervlakte dat je weer dichtschroeit al je klaar bent met injecteren zodat je het vlees sluit en de boel niet uitloopt. Kan door even met koksbrander te werken.