koken, tafelen, natafelen & kookcadeaus. Wij verkopen het juiste kookgereedschap en servies item voor elk gerecht! Kookings Kookwinkel Weert Limburg Online en fysieke winkel!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Diverse Merken macaron mat Lékué hulpmiddel voor het maken van 25 gelijke macarons Lékué 8420460180159
  • Diverse Merken macaron mat Lékué hulpmiddel voor het maken van 25 gelijke macarons Lékué 8420460180159
  • Diverse Merken macaron mat Lékué hulpmiddel voor het maken van 25 gelijke macarons Lékué 8420460180159
  • Diverse Merken macaron mat Lékué hulpmiddel voor het maken van 25 gelijke macarons Lékué 8420460180159
  • Diverse Merken macaron mat Lékué hulpmiddel voor het maken van 25 gelijke macarons Lékué 8420460180159

macaron mat Lékué hulpmiddel voor het maken van 25 gelijke macarons Lékué 8420460180159

€20,75
Incl. btw

Bakmat om het spuiten van je macarons of makarons gemakkelijk te maken, je vult 50 kleine rondjes en tijdens het bakken loopt het grote rondje vol en heb je genoeg helften om 25 macarons te maken met vulling ertussen. Net gezien hoeveel suiker erin gaat,,

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad (6)

Bakmat om het spuiten van je macarons of makarons gemakkelijk te maken, je vult 50 kleine rondjes en tijdens het bakken loopt het grote rondje vol en heb je genoeg helften om 25 macarons te maken met vulling ertussen. Net gezien hoeveel suiker erin gaat, geniet met mate.

Recept voor Macarons van Robèrt van Heel Holland Bakt. Van internet gehaald.

Macarons zijn kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt worden met een zachte vulling. Ze zijn er in ontelbaar veel smaken en kleuren en ze staan bekend als lastig te bakken koekjes. Gelukkig hebben wij Robèrt. Hij legt je stap-voor-stap uit hoe je mooie macarons maakt.

Vulling
200 gram chocolade
50 gram gepureerde frambozen
50 gram room
6 gram suiker


Beslag
150 gram amandelen
150 gram fijne kristalsuiker of poedersuiker
120 gram eiwit
215 gram suiker
50 milliliter water
(natuurlijke) poeder kleurstof


Bereidingswijze
Benodigdheden
Staande mixer met toebehoren
Bakplaat
Bakmat zodat je macarons allemaal dezelfde maat krijgen.
Spatel
Spuitzakken
Rond spuitmondje ø 10


Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 145 graden.
Leg een spuitzak met spuitmondje ø 10 klaar.
Bekleed de bakplaat met bakpapier. Als hulpmiddel kun je kleine rondjes op de onderkant van je bakpapier tekenen, zodat al je macarons even groot worden. dat hoeft dus niet als je deze bakmat koopt.


Vulling
Hak de chocolade in stukjes en doe in een kom.
Kook de room, suiker en de frambozen in een pannetje.
Giet de warme room met frambozenpuree bij de witte chocolade.
Roer goed door tot een geheel en laat opstijven in de koelkast.
Wil je weten waar je een makaron nog meer mee kan vullen?

Beslag
Maal de amandelen fijn. Hoe fijner hoe beter, maar pas op dat de olie niet vrijkomt, want dan heb je amandelpasta.


Spatel 60 gram eiwit door de gemalen amandelen.
Roer vervolgens 150 gram kristalsuiker of poedersuiker door het mengsel en voeg daarna de kleurstof toe.
Spatel opnieuw rustig door.
Breng 200 gram suiker met het water aan de kook tot 120 graden.
Doe ondertussen de andere 60 gram eiwit in de kom van een staande mixer.
Begin met het opkloppen van het eiwit als de suikersiroop 113 graden is en voeg de overige 15 gram suiker geleidelijk toe.
Voeg de suikersiroop in een dunne straal toe aan het eiwit, zodra deze 120 graden is.
Zet de mixer in de hoogste stand en blijf doorkloppen tot je een mooie glanzende meringue hebt.
Macroneer de meringue met het gekleurde beslag.
Doe elk beslag in een spuitzak en spuit mooie macarons op de bakplaat.
Bak de macarons in 15 tot 17 minuten af in de voorverwarmde oven.
Haal ze direct na het bakken met bakpapier en al van de bakplaat en laat ze verder afkoelen.
Opbouw
Doe de vulling in een spuitzakje.
Vul elke makaron met de vulling.

Gemakkelijk gelijke makarons macarons of macrons maken
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen