Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Pureepers met 3 inzetten, 2.5 mm, 3 mm en 4.5 mm perforatie, voor aardappel, pastinaak, bloemkool, knolselder, wortel, pompoenpuree of lange spätzle grof, medium of fijn. Broccoli of andere vezelrijke groenten geven een korrelig resultaat dus dat is min
Pureepers met 3 inzetten, 2.5 mm, 3 mm en 4.5 mm perforatie, voor aardappel, pastinaak, bloemkool, knolselder, wortel, pompoenpuree of lange spätzle grof, medium of fijn. Broccoli of andere vezelrijke groenten of groenten met een velletje of schilletje zoals erwten geven een korrelig resultaat dus dat is minder geschikt.
Tekst op de doos:
Robuuste kwaliteit puree pers met 3 uitwisselbare roestvrijstalen schijven, absoluut veelzijdig bruikbaar. Voor het pureren van (zoete) aardappelen, groenten of fruit, voor spaghetti, ijs of lange spätzle.
Schijf 2.5 mm perforatie, 3 mm perforatie en 4.5 mm perforatie. De pureepers heeft een praktische pansteun, uitneembare binnenbak voor eenvoudige reiniging. Vaatwasbestendig behalve de basis eenheid, dus eigenlijk niet vaatwasbestendig behalve de schijven....