Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Gewoon mee spelen, je kunt ook met deze spuit gedoseerd Madeira aan je bouillon toevoegen of vloeistof in de kern van iets spuiten. Ook kan je de spuit gebruiken om parels of "kaviaar' met vloeibare kern van product van jou keuze te maken.
Deze marinade spuit alleen gebruiken met koude vloeistoffen omdat met hete vloeistoffen de spuit heel heet wordt. Ideaal om sap van gebraad, marinades en opgeloste kruiden in het vlees te spuiten. Gewoon de gewenste vloeistof opzuigen, punt in het vlees steken en vloeistof met de kolf eruit duwen. En gaatje weer dicht schroeien. Het resultaat is dus sappiger vlees.
Gewoon mee spelen, je kunt ook met deze spuit gedoseerd Madeira aan je bouillon toevoegen of vloeistof in de kern van iets spuiten. Ook kan je de spuit gebruiken om parels of "kaviaar' met vloeibare kern van product van jou keuze te maken. Zag vandaag recept met Aperol 100 ml en 1 gram Agar Agar beetje verwarmen om te mengen, opzuigen of met een trechter in een spuitfles doen, waarna je ze in koude olie laat vallen en als de parels klaar zijn uit de olie zeven en af spoelen met stomend water.