Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Gewoon mee spelen, je kunt ook met deze spuit gedoseerd Madeira aan je bouillon toevoegen of vloeistof in de kern van iets spuiten. Ook kan je de spuit gebruiken om parels of "kaviaar' met vloeibare kern van product van jou keuze te maken.
Deze marinade spuit alleen gebruiken met koude vloeistoffen omdat met hete vloeistoffen de spuit heel heet wordt. Ideaal om sap van gebraad, marinades en opgeloste kruiden in het vlees te spuiten. Gewoon de gewenste vloeistof opzuigen, punt in het vlees steken en vloeistof met de kolf eruit duwen. En gaatje weer dicht schroeien. Het resultaat is dus sappiger vlees.
Gewoon mee spelen, je kunt ook met deze spuit gedoseerd Madeira aan je bouillon toevoegen of vloeistof in de kern van iets spuiten. Ook kan je de spuit gebruiken om parels of "kaviaar' met vloeibare kern van product van jou keuze te maken. Zag vandaag recept met Aperol 100 ml en 1 gram Agar Agar beetje verwarmen om te mengen, opzuigen of met een trechter in een spuitfles doen, waarna je ze in koude olie laat vallen en als de parels klaar zijn uit de olie zeven en af spoelen met stomend water.
Met je vlees injectie spuit kan je bouillon, fond, gesmolten boter, olijfolie, cognac, whisky, hete saus, worcestersaus, vissaus, sojasaus of een combinatie van deze ingrediënten injecteren. Geen kruiden want dan verstopt de boel dus die moet je hun smaak laten afgeven aan bouillon of fond of boter en dan die injecteren. Voor een vleugje zoetheid voeg je vruchtensap, zoals appelsap aan pulled pork of melasse of honing, stroop toe maar dan wel een vleugje want je wilt wel vlees proeven.
Je injecteert je vlees en gaat met je spuit zo diep mogelijk in een richting en duwt bij het omhoog trekken de vloeistof uit de spuit, dan verlaat je het vlees niet en beweegt de spuit in het vlees in een andere richting en spuit weer vloeistof bij het omhoog bijna uit het vlees trekken en gaat zo door, zodat je vlees maar 1 prikgaatje heeft aan de oppervlakte dat je weer dichtschroeit al je klaar bent met injecteren zodat je het vlees sluit en de boel niet uitloopt. Kan door even met koksbrander te werken.