Je winkelwagen is momenteel leeg
Omdat de vraag:” WAT ETEN WE VANDAAG? “ mijn meest gestelde vraag was toen ik nog thuis woonde, wat blijkbaar erfelijk is… was het beginnen van een kookwinkel toen ik wegging bij het autobanden service bedrijf van mijn ouders de voor mij enige logische keuze. Niet dat ik zo’n keukenprinses ben maar ik ben dol op lekker eten, gezellig tafelen, kookgerei, kookboeken op het moment Pascale Naessens boeken, Masterchef Australië, Hap en Tap, culinaire ambiance en Cheflix.nl.
Allicht, je kan een spijker in de muur slaan met de hak van je schoen en een schroef aandraaien met een muntje Maar met het juiste gereedschap voor een klus, maakt elke klus een stuk gemakkelijker. Of koken of bakken nou je hobby is of je hebt een grondige hekel aan koken, goed kookgerei maakt het kookproces een stuk gemakkelijker, leuker maar belangrijker nog het juiste kookgereedschap maakt het een stuk eenvoudiger om het gewenste resultaat te bereiken. Zodat je misschien van je hekel aan koken afkomt, als iets je goed afgaat krijg je er vanzelf plezier in.
Samen met onze klanten zoeken we, sinds 1 oktober 1993, de voor hun juiste pan, het voor de klant juiste mes, de juiste opscheplepel, ijstang, springvorm, ovenschaal of wat dan ook dat de klant op het gebied van kookgerief nodig heeft. Het is dus niet wat is de beste keukenmachine, het beste mes enzovoort, maar wat bij Kookings Kookwinkel Weert Limburg centraal staat is: ”wat is de beste oplossing voor het probleem van deze klant”.
Jij als klant moet hetgeen je koopt gaan gebruiken in jouw keuken, fornuis en alle andere omstandigheden. Vandaar, dat we proberen onze klanten het hemd uit de broek te vragen, over wat ze van plan zijn met hetgeen ze willen kopen. Als ik twijfel laat ik klanten dingen uitproberen of mogen ze iets ruilen als we samen door ons advies tot de verkeerde keuze zijn gekomen. Kookgerief zeggen onze Belgische klanten en dat is ook wat het is, de bij ons gekochte kook en keuken spullen moeten koken gerieflijker maken.
Als ik aan koken denk heeft koken te maken met levensmiddelen, voeden, opvoeden, maar ook met goed voor je zelf en je geliefden zorgen want goede voedingsmiddelen zijn beter voor je gezondheid. Een lekkere maaltijd is tastbare liefde, heb ik ergens gelezen en dat vindt ik een mooie zin. Als ik iets uit mijn grote collectie kookgerei heb geadviseerd en het bevalt de klant toch niet zoeken we een alternatieve oplossing, waarbij we de kerk in het midden laten, want we moeten er allebei bij opschieten en in de spiegel kunnen blijven kijken.