Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Rvs 0°C tot 120°C kernthermometer, steek de stift in het braadstuk zodat je kan aflezen, geen bot raakt en in de kern zit, hou rekening met nagaren laat rusten! En dan zou het goed moeten gaan er zijn luxere braadthermometers die piepen bij ingestelde °C.
Rvs 0°C tot 120°C kernthermometer, steek de stift in het braadstuk zodat je kan aflezen, geen bot raakt en in de kern zit, hou rekening met nagaren laat rusten! En dan zou het goed moeten gaan er zijn luxere braadthermometers die piepen als kern temperatuur bereikt is, dat is gemakkelijker en preciezer dan deze analoge kernthermometer.
Zodra je stopt met de verhitting is het verstandig om vlees even wat tijd te geven en 3-5 minuten te laten rusten. Het vleesvocht en de eiwitten 'ontspannen' weer en verbinden zich beter, zodat er minder vleesvocht verloren gaat waardoor het resultaat malser is. Als er veel vleesvocht verloren gaat omdat je te snel aansnijdt wordt het vlees taaier.
In een oven op 65-70°C kan je vlees 20 minuten laten rusten, het koelt dan ook niet af. Voor het bakken 1-2 uur buiten de koelkast op temperatuur laten komen en deppen voor mooier strakker resultaat, ook vis.