koken, tafelen, natafelen & kookcadeaus. Wij verkopen het juiste kookgereedschap en servies item voor elk gerecht! Kookings Kookwinkel Weert Limburg Online en fysieke winkel!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Kuchenprofi eenvoudige braadthermometer analoog kerntemperatuur meter Kuchenprofi 1065002800
  • Kuchenprofi eenvoudige braadthermometer analoog kerntemperatuur meter Kuchenprofi 1065002800

eenvoudige braadthermometer analoog kerntemperatuur meter Kuchenprofi 1065002800

€10,50
Incl. btw

Rvs 0°C tot 120°C kernthermometer, steek de stift in het braadstuk zodat je kan aflezen, geen bot raakt en in de kern zit, hou rekening met nagaren laat rusten! En dan zou het goed moeten gaan er zijn luxere braadthermometers die piepen bij ingestelde °C.

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad (1)

Rvs 0°C tot 120°C kernthermometer, steek de stift in het braadstuk zodat je kan aflezen, geen bot raakt en in de kern zit, hou rekening met nagaren laat rusten! En dan zou het goed moeten gaan er zijn luxere braadthermometers die piepen als kern temperatuur bereikt is, dat is gemakkelijker en preciezer dan deze analoge kernthermometer. 

Zodra je stopt met de verhitting is het verstandig om vlees even wat tijd te geven en 3-5 minuten te laten rusten. Het vleesvocht en de eiwitten 'ontspannen' weer en verbinden zich beter, zodat er minder vleesvocht verloren gaat waardoor het resultaat malser is. Als er veel vleesvocht verloren gaat omdat je te snel aansnijdt wordt het vlees taaier.

In een oven op 65-70°C kan je vlees 20 minuten laten rusten, het koelt dan ook niet af. Voor het bakken 1-2 uur buiten de koelkast op temperatuur laten komen en deppen voor mooier strakker resultaat, ook vis.

kernthermometer / Thermometer
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk