Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Sabreren, onthoofden, is het op bijzondere wijze openen van een champagnefles. Bij het sabreren wordt namelijk niet alleen de kurk maar het gehele stuk hals waar de kurk in vastgeklemd zit, in één beweging met een zwaard of degen van de fles geslagen.
Hoe werkt dat sabreren dan precies? Bij het sabreren van een fles is het belangrijk dat de fles Champagne onderaan de voet wordt vastgehouden. Het moet veilig zijn, dus alleen een Champagne fles sabreren, bij Champagne is de druk in de fles en de dikte van de fles altijd gelijk en goed, temperatuur moet 6 graden zijn.
De kurk moet van je lichaam af wijzen. Je zoekt de naad van de fles op en daar haal je ook de capsule weg en verder kan je kijken op YouTube Pure Luxe Sabreren kan je leren, wordt alles heel duidelijk uitgelegd. Sabreren komt uit de tijd van Napoleon.
Met het sabel of zwaard, wordt een paar keer van onder naar boven langs de hals bewogen. En dan gaat de kurk inclusief een stuk hals van de fles. Belangrijk is temperatuur van de fles, en je hoeft gewoon maar de kruk aan te tikken.