Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Favoriete Buñuelos schelp, ben dol op vis dus zie het alweer helemaal voor me, ben net op google gaan kijken dan krijg je dus voornamelijk bolletjes recepten, leverancier heeft basisrecept, 150 gram patentbloem, 240 ml melk, 5 gr zout en 1 ei, variëren ma
Bunuelos handvat heb je of zou je los moeten bijkopen, anders heb je niets aan deze vormen. De onderkant van de schelp of vis vorm draai je aan het handvat.
Favoriete Buñuelos rosette vorm is voor mij de schelp, ben dol op vis dus zie het alweer helemaal voor me, ben net op google gaan kijken dan krijg je dus voornamelijk bolletjes recepten, leverancier heeft als basisrecept, 150 gram patentbloem, 240 ml melk, 5 gr zout en 1 ei, en dan variëren maar.
Je moet de vorm voorverwarmen en invetten in de olie waarin je gaat bakken, dan in het deeg houden. 3/4 maximaal en let op dat aan de bovenkant geen deeg komt want dan komt het krokantje niet van de vorm af.
Dus deeg aan de onderkant laten hechten, dan teveel aan deeg eraf druppelen, dan aan het handvat in de olie laten zakken en op 160-180°C afbakken. Vis of schelp laten los als ze klaar zijn, dan omdraaien om de andere kant te bakken en eruit vissen. Voor het volgende vormpje is de handeling hetzelfde. Je moet de bakjes wel uit de olie vissen anders worden ze te krokant.........
Plate it like a pro gemakkelijk gedaan met de producten van Plate is like a pro want met als basis een draaiplateau waar jij, jou borden opzet zodat je er gemakkelijk aan alle kanten bij kan, of druppels of lijnen kan maken met de kwasten, Molds, Bunuelos vormen, spuitzak, kammen, pincetten, spatels, spuitflessen, quenelle lepel en garneerringen kun je van elk bord dat je keuken verlaat een meesterwerk maken.
Chef waardig borden opmaken is binnen bereik, je kan heel veel van te voren maken en warm opdienen als je gasten aan de volgende gang toe zijn. Met een beetje fantasie kan jij je gerechten in deze vorm gieten.