Je winkelwagen is momenteel leeg
Bunuelos handvat heb je of los bijkopen, onderkant tartelette vorm in deeg houden, teveel eraf druppelen, 180°C afbakken, laat los als het klaar is, uit olie vissen vullen. Gezien bij Heel Holland Bakt op 25 februari 2024? op hun site kan je terug kijken
Bunuelos handvat heb je of zou je los moeten bijkopen, anders heb je niets aan deze vormen. De onderkant van 1 van beide tartelette vormen draai je aan het handvat en dan kan je het in deeg houden let op dat bij dit soort vormen waarbij de bedoeling is dat je de vorm later kan vullen de vorm aan de bovenkant niet laat vollopen want dat krijg je er niet uit, van de onderkant het teveel aan deeg eraf druppelen, dan met handvat en al in olie op 160-180°C afbakken, laat los als het klaar is, voor het volgende tartelette vormpje is de handeling hetzelfde. Je moet de bakjes dan wel uit de olie vissen.
Bunuelos handvat heb je of zou je los moeten bijkopen, anders heb je niets aan deze vormen. De onderkant van een van de tartelette vormen draai je aan het handvat.
Ben net op google gaan kijken dan krijg je dus voornamelijk bolletjes recepten, leverancier heeft als basisrecept, 150 gram patentbloem, 240 ml melk, 5 gr zout en 1 ei, en dan variëren maar.
Je moet de vorm voorverwarmen en invetten in de olie waarin je gaat bakken, dan in het deeg houden. 3/4 maximaal en let op dat aan de bovenkant geen deeg komt want dan komt het krokantje niet van de vorm af.
Dus deeg aan de onderkant laten hechten, dan teveel aan deeg eraf druppelen, dan aan het handvat in de olie laten zakken en op 160-180°C afbakken. Tartelette bakje laten los of je maakt ze los als ze klaar zijn, dan omdraaien om de andere kant te bakken en eruit vissen. Voor het volgende vormpje is de handeling hetzelfde. Je moet de bakjes wel uit de olie vissen anders worden ze te krokant.........
Plate it like a pro gemakkelijk gedaan met de producten van Plate is like a pro want met als basis een draaiplateau waar jij, jou borden opzet zodat je er gemakkelijk aan alle kanten bij kan, of druppels of lijnen kan maken met de kwasten, Molds, Bunuelos vormen, spuitzak, kammen, pincetten, spatels, spuitflessen, quenelle lepel en garneerringen kun je van elk bord dat je keuken verlaat een meesterwerk maken.
Chef waardig borden opmaken is binnen bereik, je kan heel veel van te voren maken en warm opdienen als je gasten aan de volgende gang toe zijn. Met een beetje fantasie kan jij je gerechten in deze vorm gieten.
Items van productcarrousel