koken, tafelen, natafelen & kookcadeaus. Wij verkopen het juiste kookgereedschap en servies item voor elk gerecht! Kookings Kookwinkel Weert Limburg Online en fysieke winkel!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Plate-It, like a pro! bunuelos handvat handle Plate-it handvat los Plate it PLbunhandle
  • Plate-It, like a pro! bunuelos handvat handle Plate-it handvat los Plate it PLbunhandle

bunuelos handvat handle Plate-it handvat los Plate it PLbunhandle

€14,95
Incl. btw

los handvat voor de bunuelos vormen van Plate it, we hebben 2 tartelette, schelp en vis, bloemen,3 delige set inclusief dit handvat ingekocht, kei leuk wat je met bunuelos kan maken maar let op de vormen mogen niet in de vaatwasser, dan geven ze daarna af

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad (6)

los handvat voor de bunuelos vormen van Plate it, we hebben 2 tartelette, schelp en vis, bloemen,3 delige set inclusief dit handvat ingekocht, kei leuk wat je met bunuelos kan maken maar let op de vormen mogen niet in de vaatwasser, dan geven ze daarna af.

Favoriete Buñuelos rosette vorm is voor mij de schelp, ben dol op vis dus zie het alweer helemaal voor me, ben net op google gaan kijken dan krijg je dus voornamelijk bolletjes recepten, leverancier heeft als basisrecept, 150 gram patentbloem, 240 ml melk, 5 gr zout en 1 ei, en dan variëren maar.

Ook de tartelette zijn multifunctioneel inzetbaar, ben even afgedwaald naar mijn favoriete websites, die ook platen en dan kom ik best wat dingen tegen die ik in de Bunuelos vormen zou kunnen gieten.

Je moet de vorm voorverwarmen en invetten in de olie waarin je gaat bakken, dan in het deeg houden. 3/4 maximaal en let op dat aan de bovenkant geen deeg komt want dan komt het krokantje niet van de vorm af. 

Dus deeg aan de onderkant laten hechten, dan teveel aan deeg eraf druppelen, dan aan het handvat in de olie laten zakken en op 160-180°C afbakken. Vis, schelp, tartelette, bloem of welke vormen dan ook, laten los als ze klaar zijn, dan omdraaien om de andere kant te bakken en eruit vissen. Voor het volgende vormpje is de handeling hetzelfde. Je moet het resultaat wel uit de olie vissen anders worden ze te krokant.........

bunuelos / Meesterwerk op een bord
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk