Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Heerlijk klein mesje dat je planken door de oplopende punt heel laat en dus waarbij je de punt niet door de plank trekt zoals met een recht mesje het geval is, dit mesje gebruik je als ondersteunend mes bij je koksmes, voor het pellen van een ui, inkeping
Heerlijk klein mesje dat je planken door de oplopende punt heel laat en dus waarbij je de punt niet door de plank trekt zoals met een recht mesje het geval is, dit mesje gebruik je als ondersteunend mes bij je koksmes, voor het pellen van een ui, inkepingen maken zodat je kleine stukjes krijgt, even snel tussen het vel en de tomaat de tomaat ontvellen, zonder dat je de tomaat in kokend water hebt gedaan.
Je kan wel met een officemes schillen maar dan ga je als een tonnetje te werk van boven naar beneden en niet rond de te schillen etenswaar want dan krijg je hele dikke schillen, dit mesje corrigeert jou beweging namelijk niet, probeer maar dan zie je wat ik bedoel.
Op YouTube en Foodtube zijn genoeg filmpjes te zien om veilig met dit mes te leren werken. En je interesse in dit mes geeft aan dat je weet wat je ermee kan....
Wüsthof Classic Ikon, ontworpen voor mensen met een veeleisende smaak zegt Wusthof, klopt wel het is een van mijn favoriete series omdat de messen zo lekker in mijn hand liggen, Wusthof Classic Ikon zijn 27 verschillende gesmede messen, met dubbele krop fijn geslepen messen, hardheid 58 HRC, het handvat is speciaal zwarte en creme ergonomische kunststof wat aan het mes geklonken is het mes heeft een slijphoek van 29°.
Alle Wüsthof messen hebben een slijphoek van 29°, worden gemaakt in Solingen Duitsland van Wüsthof staal X50 CrMoV 15 en lopen volledig tot het einde van het handvat door, bij sommige messen heb ik de foto's van het productie proces gedaan.