Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Temperatuurinstelling van 40°C tot 99°C in stappen van 0,5°C. Tijdinstelling van 1 tot 72 uur, op de minuut instelbaar. Watercirculatiesysteem zorgt voor precisie en constantheid. Ingebouwde pomp voor optimale temperatuurspreiding en snelle opwarming.
SOUS-VIDE KOKEN is onder vacuüm garen. Het is een moleculaire kooktechniek, waarbij het voedsel in combinatie met bijvoorbeeld kruiden en specerijen, eerst vacuüm verpakt wordt. Vervolgens wordt het geheel in een waterbad op een lage, constante temperatuur gegaard.
ESPRESSIONS SMART SOUS-VIDE
Secuur vlees bereiden zoals top-chefs dat doen! Vlees bestaat uit vocht, spierweefsel en bindweefsel. Dit laatste is taai van structuur. Echter lost dit weefsel op wanneer het heel secuur voor langere tijd op relatief lage temperatuur verwarmd wordt: Zoals met de Espressions Smart Sous-Vide dus!
SECUUR VLEES BEREIDEN
Kook malser, smaakvoller en gezonder! Geschikt voor vis, vlees, groenten, fruit en marinades. Optimaal behoud van structuur, smaken en voedingsstoffen.
OVERZICHTELIJKE BEDIENING
Temperatuurinstelling van 40°C tot 99°C in stappen van 0,5°C. Tijdinstelling van 1 tot 72 uur, op de minuut instelbaar.
WATERCIRCULATIESYSTEEM
Het ingebouwde watercirculatiesysteem zorgt voor precisie en constantheid. Ingebouwde pomp voor optimale temperatuurspreiding en snelle opwarming.
GAAR MEER PRODUCTEN TEGELIJK
Gebruik het apparaat om meerdere producten tegelijk te garen. Inclusief handig rekje zodat het voedsel stevig op zijn plaats blijft.
EP5000 Smart Sous Vide rvs 44 x 26 x 20.5 cm weegt 4 kg en vermogen is 700 Watt, er zit 2 jaar garantie op de Smart Sous vide zoals op bijna alle elektrische apparaten.
Items van productcarrousel