Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Sushi, zelf maken, verse vis, als je niet te duur inspiratie wil, basisrecepten, stap voor stap uitleg en heel veel variatie mogelijkheden dan is dit boek absoluut geschikt om ter hand te nemen en te beginnen. Helaas wonen wij ver van zee, ben dol op vis.
We mogen sushi dan kennen van de menu’s in Japanse restaurants, maar heeft u er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit boek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft u het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties. Dit boek vertelt u alles wat u moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.
In een inleidend hoofdstuk wordt ingegaan op het keukengerei en de meest gebruikte ingrediënten en smaakmakers die u nodig heeft om sushi te maken.
Dit boek is een gids voor de vele verschillende soorten sushi en geeft aanwijzingen om ze te maken, van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes.
Caroline Bennett is de oprichtster en managing director van Moshi Moshi Sushi, een zeer succesvolle Engelse sushiketen en de originele kaiten (lopende band)-sushibar van Groot-Brittannië. Caroline streeft bij het maken van sushi naar eenvoud, kwaliteit en artisticiteit, en houdt daarbij al lange tijd in hoge mate rekening met het milieu. Door haar steun aan duurzame en lokale visbronnen won ze in 2005 de prestigieuze Green Apple Award en in 2007 won ze een prijs van de Britse dierenbescherming voor haar betrokkenheid bij het welzijn van dieren. In 2009 werd zij door SeaWeb, de organisatie ter behoud van de oceanen, gehuldigd als internationaal Seafood Champion.