Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
als je ijs schept zorg dan dat deze zacht is zodat je het mechanisme dat het bolletje uit de schep gooit, niet kapot maakt. Ook voor beslag, deeg, gehakt, koude schotel - vleessalade, bitterbalvulling of ragout zodat je gelijke porties hebt om verder te
als je ijs schept zorg dan dat deze zacht is zodat je het mechanisme dat het bolletje uit de schep gooit, niet kapot maakt. Ook voor beslag, deeg, gehakt, koude schotel - vleessalade, bitterbalvulling of ragout zodat je gelijke porties hebt om verder te verwerken.
50 mm ijsschep met systeem dat het bolletje uit de schep gooit, ook voor beslag, deeg, gehakt, pesto, koude schotel - rundvleessalade voor het maken van gelijke porties, als je ijs schept zorg dan dat deze zacht is zodat je het mechanisme niet kapot maakt.
Yep, koude schotel even moeten googlen, wij zitten in Limburg ook fijn voor het maken van bitterballen om de "ragout" te scheppen kijk zelf maar welke maat je gebruikt, ik denk 40-30 of 24 bollen uit 1 liter daarna worden de bitterballen te groot. Ook lekker met paddenstoelen in plaats van vlees, zodat je bitterballen vegetarisch of veganistisch zijn.