Je winkelwagen is momenteel leeg
Heerlijke combinatie van aanbak en anti aanbakpan met grepen, geschikt voor oven en elk fornuis, duurzaam, energie zuinig, veilig voor mens en leefomgeving, lange levensduur dus geen pan die bij het afval beland.
Heerlijke combinatie van aanbak en anti aanbakpan met grepen, geschikt voor oven en elk fornuis, duurzaam, energie zuinig, veilig voor mens en leefomgeving, lange levensduur dus geen pan die bij het afval beland.
VULCANO CUT RESIST
Een gecoate pan moet tegen een stootje kunnen. De Vulcano Cut Resist van Spring is bijzonder sterk. Dit komt door de slimme constructie: een netwerk van iets verhoogde roestvrijstalen staven bedekt de antiaanbaklaag als een beschermend schild. Zo blijft de pan gespaard van drastische ervaringen en is hij ook na jarenlang gebruik bestand tegen krassen en sneden.
Krokant gebakken aardappelen, schuimige omeletten en sappige plakjes vlees zijn net zo geslaagd als op de eerste dag. Ook het beproefde 5-laags materiaal GLI, dat Spring in haar pannen toepast, draagt hieraan bij. Het brengt de warmte snel over en verdeelt deze gelijkmatig over de pan. van Rand tot rand. De Vulcano Cut Resist braadt door en door en kan ook in de oven. Dit is vooral handig als u uw steak 1-2 minuten dichtschroeit, daarna op smaak brengt en afwerkt in de oven.
Draag de pan veilig naar de tafel met de lange, warmte-geïsoleerde handgreep als u hem uit de oven pakt is een steel grip gemakkelijk en veilig want de steel wordt in de oven wel warm! De Vulcano Cut Resist is geschikt voor alle soorten fornuizen, inclusief inductie.
Materiaal: antiaanbaklaag met verhoogde roestvrijstalen staven. Pan van 5-laags materiaal met buitenste laag van inductie compatibel 18/00 roestvrij staal, binnenlaag van 18/10 roestvrij staal en driedubbele aluminium kern.
Items van productcarrousel