Je winkelwagen is momenteel leeg
Klanten zeggen vaak rvs pan, maar dat plakt, barbecues hebben rvs spijlen en dat houdt jou ook niet tegen, toch. Deze pan heeft een soort honingraad bodem waardoor er lucht komt tussen deze koekenpan en jouw voedsel waardoor het alweer minder kan plakken.
Klanten zeggen vaak rvs pan, maar dat plakt, dan zeg ik de meeste barbecues hebben rvs spijlen en dat houdt jou ook niet tegen, toch. Deze pan heeft een soort honingraad bodem waardoor er een relief ontstaan is waardoor er lucht komt tussen deze koekenpan en jouw voedsel waardoor het alweer minder kan plakken.
Maar het is gewoon even oefenen met een rvs pan zonder laag die, dus nooit vervangen hoeft te worden. Gewoonweg omdat hij net als je kookpannen heel lang mee gaan. Voor 1970-1980 lukte het iedereen om in rvs te bakken, het is gewoon even wennen en nog energie zuinig ook. Want jij moet de warmte tegenhouden en niet de anti aanbak laag die daardoor opraakt en steeds vervangen moet worden.
Deze pan is pfas vrij want het is een rvs pan zonder laag, geschikt voor elke warmtebron, van rand tot rand warmtegeleiding dus de rand bakt gelijkmatig mee, gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk te onderhouden, milieu bewuste pannen keuze.
28 cm koekenpan met Profiel, zonder anti aanbak, Belgische klanten noemen dit een aanbakpan, ideaal voor Steak, alles op hoge temperatuur en alles wat moet inkoken, we hebben een gebruikte koekenpan van deze serie om uit te lenen, dan betaal je borg ter waarde van het aankoopbedrag en kun je daten met de pan en kijken of deze 28 cm koekenpan Spring Brigade profile bevalt.
Gewoon met de temperatuur sturen en dan heb je geen antikleef laag nodig. Die waren er ook niet voor 1970-1980 toen moest het ineens allemaal gemakkelijk, voorgemalen koffie in plaats van bonen die je zelf maalde, overal pakjes en zakjes voor in plaats van vers zelf maken en antikleef pannen zodat je het gas open kon laten staan.
In plaats van zuinig zijn met energie en net genoeg warmte toevoegen zodat de boel niet plakt, inmiddels komen we daar allemaal van terug, vers gemalen bonen koffie en koken zonder antikleef laag. En dat al die voorverpakte voeding te zoet en te zout is, is inmiddels ook duidelijk. Maar ja, iedereen is druk, druk, druk.
Koken, dat is voor je gezondheid zorgen. Daar moet je tijd voor maken anders kost het je kostbare tijd, al kan je ook pech hebben waardoor het je die kostbare tijd toch kost.
Spring 5-lagen materiaal voor optimale warmtegeleiding en warmteverdeling van rand tot rand, waardoor het randje net boven de bodem bij deze pannen niet het warmste is. Maar de pan gelijkmatig tot bovenaan de warmte verdeeld. Geschikt voor alle soorten fornuizen, ook inductie. Gesloten schenkrand maakt nauwkeurig en morsvrij schenken mogelijk. De warmte-isolerende steel vermindert de warmteoverdracht naar de greep van de pan.
Culinaire hoogstandjes beginnen met het juiste kookgerei, het 5-lagen materiaal van Spring heeft een optimale warmteverdeling van rand tot rand die, culinaire hoogstandjes mogelijk maakt. Kook vers en geniet.
5-lagen materiaal met buitenste laag van inductie-veilig 18/0 edelstaal roestvrij, binnenlaag van 18/10 edelstaal roestvrij en drievoudige aluminiumkern. Verhoogde honingraatstructuur van roestvrij staal. Geschikt voor metalen spatels. Optimale warmteverdeling. Het geschikt voor elk fornuis, inclusief inductie.
Hermetisch gesloten rand.
Ø 28 cm / hoogte: 4,4 cm