Je winkelwagen is momenteel leeg
Voor 1970-1980 lukte het iedereen om in rvs te bakken, is gewoon even wennen, en nog energie zuinig ook. Want jij moet de warmte tegenhouden en niet de anti aanbak laag die steeds vervangen moet worden. Gewoon even oefenen met rvs pan die nooit vervangen
De pan op de foto is de 24 cm naar mijn idee, want de 28 cm waarvan wij spreken is de dekselmaat, dus binnenrand van de 61 mm hoge hapjespan.
Klant zegt vaak rvs maar dat plakt, dan zeg ik de meeste barbecues hebben rvs spijlen en dat gaat ook. Gewoon even oefenen met een rvs pan zonder laag die, dus nooit vervangen hoeft te worden. Voor 1970-1980 lukte het iedereen om in rvs te bakken, is gewoon even wennen, en nog energie zuinig ook. Want jij moet de warmte tegenhouden en niet de anti aanbak laag die steeds vervangen moet worden.
pfas vrij want het is een rvs pan zonder laag, geschikt voor elke warmtebron, van rand tot rand warmtegeleiding dus de rand bakt gelijkmatig mee, gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk te onderhouden, milieu bewuste pannen keuze.
28 cm rvs hapjespan of bakpan XL, zonder anti aanbak, Belgische klanten noemen dit een aanbakpan, ideaal voor Steak, alles op hoge temperatuur en alles wat moet inkoken, we hebben een gebruikte 24 cm koekenpan van deze serie om uit te lenen, dan betaal je borg ter waarde van het aankoopbedrag en kun je daten met de pan en kijken of die bevalt.
Dit is de hogere variant de hapjespan, geweldig voor alles wat andere mensen in hen anti aanbak hapjespan doen. Gewoon met de temperatuur sturen en dan heb je geen antikleef laag nodig. Die waren er ook niet voor 1970-1980 toen moest het ineens allemaal gemakkelijk, voorgemalen koffie in plaats van bonen die je zelf maalde, overal pakjes en zakjes voor in plaats van vers zelf maken en antikleef pannen zodat je het gas open kon laten staan.
In plaats van zuinig zijn met energie en net genoeg warmte toevoegen zodat de boel niet plakt, inmiddels komen we daar allemaal van terug, vers gemalen bonen koffie en koken zonder antikleef laag. En dat al die voorverpakte voeding te zoet en te zout is, is inmiddels ook duidelijk. Maar ja, iedereen is druk, druk, druk.
Koken, dat is voor je gezondheid zorgen. Daar moet je tijd voor maken anders kost het je kostbare tijd, al kan je ook pech hebben waardoor het je die kostbare tijd kost.
Spring 5-lagen materiaal voor optimale warmtegeleiding en warmteverdeling van rand tot rand, waardoor het randje net boven de bodem bij deze pannen niet het warmste is. Maar de pan gelijkmatig tot bovenaan de warmte verdeeld. Geschikt voor alle soorten fornuizen, ook inductie. Gesloten schenkrand maakt nauwkeurig en morsvrij schenken mogelijk. De warmte-isolerende steel vermindert de warmteoverdracht naar de greep van de pan.
Culinaire hoogstandjes beginnen met het juiste kookgerei, het 5-lagen materiaal van Spring heeft een optimale warmteverdeling van rand tot rand die, culinaire hoogstandjes mogelijk maakt. Kook vers en geniet.
5-lagen materiaal met buitenste laag van inductie-veilig 18/0 edelstaal roestvrij, binnenlaag van 18/10 edelstaal roestvrij en drievoudige aluminiumkern.
Geschikt voor elk fornuis, inclusief inductie. Oven- en vaatwasmachinebestendig. Optimale warmteverdeling, warmte-isolerende handgreepconstructie, hermetisch gesloten rand, fijn gepolijst braadoppervlak, geschikt voor metalen spatels
Ø 28 cm / hoogte: 6,1 cm