Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Stomen is gezond omdat de vitaminen behouden blijven en niet in het water lekken, ook blijven de kleuren mooier, onderin kan je water, bouillon, kruiden water of wat dan ook doen om smaak te geven aan hetgeen je stoomt, maar even wennen en dan is het ook
grootste stoombloem van Kuchenprofi, opgeklapt voor middelmaat tot uitgeklapt voor zeer grote pannen, op hoge poten voor water of bouillon onderin de pan en het te stomen product in de stoom bloem, stomen is gezond en geeft geen smaken over dus je kan meerdere verschillende groenten tegelijk stomen. Rekening houdend met de individuele stoomtijden van wat er in de stoom inzet zit.
Als je vindt dat gestoomd eten minder smaakt kan je het voor het serveren besprenkelen met citroensap, maar mijn voorkeur en die van Pascale Naessens is een lekkere extra vierge olijfolie erover en bestrooien met versgemalen peper. en zo min mogelijk zout. Maar ook zachte kruiden als bieslook, kervel, dille en koriander zijn lekker. Je kunt ze toevoegen bij de bereiding in het water dan geven ze een vleugje smaak. Als je ze bovenin mee stoomt of naderhand toevoegt geven ze meer smaak.
Gewoon experimenteren en kijken wat bij jou en je eters past.
Ooit zei een oud leraar van de lagere school, dat ik bij de volgende aankoop van zijn vrouw rekening moest houden met het feit dat hij de afwas deed, door de lamellen vond hij zo een stoommandje een drama, ze zijn jaren blij geweest met de vaste veel prijzigere stoomopzet die hij kocht.
Het onding ging naar een van de kinderen die een vaatwasser had, allemaal blij......Dus u bent gewaarschuwd. Q was een pietje precies aldus zijn vrouw, heerlijke mensen.