Je winkelwagen is momenteel leeg
17 cm hoge kookpan met afgietsysteem, ideaal als kookpan voor rijst, pasta, soep wordt van rand tot rand warm waardoor de pan energie zuinig is, gemakkelijk te hanteren, koud grepen, alle warmtebronnen, geschikt voor downdraft, duurzame pan voor het leven
17 cm hoge kookpan met afgietsysteem, ideaal als kookpan voor rijst, pasta, soep wordt van rand tot rand warm waardoor de pan energie zuinig is, gemakkelijk te hanteren, koud grepen, alle warmtebronnen, geschikt voor downdraft, duurzame pan voor het leven.
Gewoon een pan waarin je voor 6 personen pasta of rijst kan maken en die gemakkelijk af te gieten is, ook roomsoepen of erwtensoep maken of opwarmen doordat de wanden mee warmen zet de boel niet aan op de bodem zonder dat je het door hebt maar bindt en warmt de boel gelijkmatig, wij roeren met siliconen schraper zodat de boel nog minder aanzet.
Het 5 lagen materiaal leggen we hier meestal uit als een lichtgewicht pan met de voordelen van een hapjespan of gietijzeren braadpan zonder de nadelen dus duurzaam, geen lagen, te hanteren, gemakkelijk schoon te maken. Gaan een leven of generaties mee en je kan deze pan tot op hoge leeftijd hanteren.
Ik ben zoals je tussen de regels doorleest, inderdaad geen fan van gietijzer, omdat ik de pannen veel te zwaar vindt en in combinatie met inductie vindt ik meerlagen rvs veel fijner. Ik zeg altijd het 5 lagen materiaal combineert de goede eigenschappen van gietijzer op een gasfornuis met de eisen van het hedendaagse koken op inductie, rvs reageert veel sneller als je de boel lager zet dan gietijzer doet en is dan ook veel beter te sturen.
Ik ben begonnen met conische sauspannen, oftewel de sauteuse, heb daarna mijn "pasta"pan kookpan en sauspan vervangen door 5 lagen rvs en de kookpannen worden vervangen als wij ons gasfornuis verruilen voor een nieuwe keuken in een nieuw huis.
Items van productcarrousel