Je winkelwagen is momenteel leeg
Van rand tot rand meerlagen rvs met koper erom en sandwich bodem zodat de koekenpan inductie geschikt is, maar dan heb je ook een mooi stuk kookgereedschap in handen. Belgen zeggen aanbakpan en anti aanbakpan, want een steak is geen omelet, maar inductie
Van rand tot rand meerlagen rvs met koper erom en sandwich bodem zodat de koekenpan inductie geschikt is, maar dan heb je ook een mooi stuk kookgereedschap in handen. Belgen zeggen aanbakpan en anti aanbakpan, want een steak is geen omelet, maar inductie is goed te temperen en olie en boter zorgen voor een natuurlijke anti aanbaklaag maar zoals gezegd sommige producten moet je aanbraden en dan is een lekker schoon te houden koperen rvs pan ideaal.
Binnenkant met doekje met azijn eiwitten van het bakken eruit halen en dan afwassen in sopje en af en toe het koper weer als nieuw poetsen met Spring Copper Cleaner. Geweldig kookgerei.
Ik ben niet van het inbakken van pannen, prima in de horeca waar ze uren gebruikt worden voor heel veel gasten en niet afkoelen, thuis wil ik geen vet van de dag van te voren of nog ouder in mijn pan en pannen die alleen met heet water zijn uitgedaan. Maar ieder zijn voorkeur.
Ik was met de hand af en door al mijn rvs pannen gaat een doekje azijn en dan worden ze met afwasmiddel afgewassen, je ziet niet waar de erwten of vlees gelegen hebben in mijn pannen.
Items van productcarrousel