Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Schitterend veelzijdig mes, waarmee je hetzelfde werkt als met een Europees koksmes maar dit is in Japan hand gesmeed met hardheidsgraad 60 HRC, 15° slijphoek. Met mooi Wengé houten handvat verpakt is een houten kistje. Altijd mooi opgeborgen en mee te ne
Schitterend veelzijdig mes, waarmee je hetzelfde werkt als met een Europees koksmes maar dit is in Japan hand gesmeed met hardheidsgraad 60 HRC, 15° slijphoek. Met mooi Wengé houten handvat verpakt is een houten kistje. Altijd mooi opgeborgen en mee te nemen als je ergens samen kookt.
Kiritsuke mes is een samensmelting van 2 Japanse messen en is eigenlijk de Japanse variant van ons koksmes waarmee je kan hakken, glijdende snij beweging maken en zowel fijn werk als grof werk kan doen.
Het Kiritsuke mes is een traditioneel Japans mes dat wordt gebruikt voor het snijden van vis, vlees en groente. Het mes heeft een rechte lemmetrand, maar een gebogen tip, waardoor het een veelzijdig mes is dat geschikt is voor zowel precisie-snijwerkzaamheden als grovere snijdende taken.
gemaakt van Japans lemmetstaal (440C), hand gesmeed, gehard, geslepen en gepolijst hardheidsgraad 60 HRC, slijphoek 15°, handvat gemaakt van wengéhout in aantrekkelijke houten box
lengte lemmet 23 cm, breedte lemmet 5,0 cm