Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Met dit vleesmes kan je rauw en gaar vlees in plakken of reepjes te snijden, zonder dat je de boel kapot trekt, zoals je met kartels of een breder uitlopend mes zou doen, voor braadstukken zou ik een grotere maat adviseren maar 20 cm is ideaal om kleinere
Met dit vleesmes kan je rauw en gaar vlees in plakken of reepjes te snijden, zonder dat je de boel kapot trekt, zoals je met kartels of een breder uitlopend mes zou doen, voor braadstukken zou ik een grotere maat adviseren maar 20 cm is ideaal om kleinere stukken vlees of vis in 1 of enkele bewegingen in stukken of plakken te verdelen.
Op YouTube en Foodtube zijn genoeg filmpjes te zien om veilig met dit mes te leren werken.
Wüsthof Classic Ikon, ontworpen voor mensen met een veeleisende smaak zegt Wusthof, klopt wel het is een van mijn favoriete series omdat de messen zo lekker in mijn hand liggen, Wusthof Classic Ikon zijn 27 verschillende gesmede messen, met dubbele krop fijn geslepen messen, hardheid 58 HRC, het handvat is speciaal zwarte en creme ergonomische kunststof wat aan het mes geklonken is het mes heeft een slijphoek van 29°.
Alle Wüsthof messen hebben een slijphoek van 29°, worden gemaakt in Solingen Duitsland van Wüsthof staal X50 CrMoV 15 en lopen volledig tot het einde van het handvat door, bij sommige messen heb ik de foto's van het productie proces gedaan.