Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Het Origineel sinds 1886, Wereldwijd meest gebruikte bladvorm, punt op de plank en van je af duwen voor de meeste controle, knoflook uit zijn vel duwen, kruiden hakken, de alleskunner in de meest verkochte maat, even rustig oefenen voor het beste resultaa
Het Origineel sinds 1886, Wereldwijd meest gebruikte bladvorm, punt op de plank en van je af duwen voor de meeste controle, knoflook uit zijn vel duwen, kruiden hakken, de alleskunner in de meest verkochte maat, even rustig oefenen voor het beste resultaat en dan de snelheid opvoeren als je wilt.
Een mes om herinneringen mee te maken, om samen mee te koken, om je te ontspannen, genieten en voeden met verse ingrediënten die je zelf verwerkt tot een heerlijke maaltijd.
Top mes met zwarte geklonken handvaten gemaakt om van generatie op generatie door te geven. Gemakkelijk zelf bij te houden door aanzetten of honing om kleine oneffenheden ontstaan tijdens het snijden weer in het gareel brengen. Is het mes bot, gaat het bijvoorbeeld niet meer door het vel van een strakke tomaat, dan moet het geslepen worden als je het met aanzetten niet meer scherp krijgt.
Een koksmes gebruik je door de punt op de plank te zetten en het mes naar voren door het product te duwen, want als je van je af duwt heb je controle over je mes. Of voor kruiden te hakken, knoflook te pletten onder het blad, je duwt hem gewoon uit zijn vel.... Hier in de winkel kun je even de bewegingen oefenen. Online is genoeg instructie te vinden op bijvoorbeeld YouTube en FoodTube en Cheflix.
Wusthof Classic, the Original gemaakt van Wüsthof staal (X50 CrMoV 15): Gesmede messen, volledige krop of halve krop, 60 verschillende messen in zwart, fijn geslepen, Hardheid 58 HRC, handvat speciaal geklonken kunststof, Slijphoek 29°, Aluminium klinknagels en Trident Dreizack Logo in rood ingebed, gemaakt in Solingen Duitsland. Machinaal wat de machine beter doet dan de mens en puur vakmanschap daar waar de mens dit beter kan dan een machine, zoals met de hand naslijpen voordat ze naar ons als Wüsthof verkooppunt gestuurd worden.
Je messen zet je eventueel aan voordat je gaat snijden en was je af met een sopje of spoel je af en droog je af en berg je schokvrij en zodat ze niet kunnen beschadigen op.