Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Het Wusthof Classic koksmes 20 cm zoals het gemaakt wordt sinds 1886 maar dan met een prachtig handvat dat identiteit verleend aan jouw mes, punt op de plank en snijden maar met dit traditionele koksmes in de meest verkochte maat en vorm, alleskunner in d
Het Wusthof Classic koksmes 20 cm zoals het gemaakt wordt sinds 1886 maar dan met een prachtig handvat dat identiteit verleend aan jouw mes, punt op de plank en snijden maar met dit traditionele koksmes in de meest verkochte maat en vorm, alleskunner in de keuken.
Wusthof Classic Color: Gesmede messen, volledige krop, 8 verschillende messen in 6 verschillende kleuren en je hebt Wusthof Classic zwart 65+ verschillende messen en wit 8+, die zou ik moeten tellen want dat staat niet op mijn info blad, fijn geslepen, Hardheid 58 HRC, handvat speciaal geklonken kunststof, Slijphoek 29°, Messing klinknagels en Trident Dreizack Logo in reliëf, met de hand geassembleerd. Wusthof Classic Color messen voor elk wat wils iedereen zijn eigen kleur, jou smaak, jou mes.
Tekst AH, https://www.ah.nl/inspiratie/goed-om-te-weten/sumak
"Sumak is een mix van gedroogde en gemalen rode besjes van de sumakplant. Deze plant groeit veel in het Middellandse Zeegebied. Sumak wordt veel gebruikt in de Irakese, Iraanse, Koerdische en Turkse keuken. Hoewel sumak zelf nog niet heel bekend is in het westen, zou je de smaak kunnen herkennen uit het kruidenmengsel Za'atar. Za'atar bestaat uit oregano, sesamzaad, sumak en zout en wordt vaak over platbrood of gegrilde groente gestrooid.
Nu ben je vast benieuwd hoe sumak smaakt. Deze specerij heeft een kruidige, frisse en zure smaak. Het is vergelijkbaar met de smaak van citrusvruchten, alleen is sumak iets zoeter. Wanneer je sumak in gerechten gebruikt, is het belangrijk dat je het niet verhit. Hierdoor verliest sumak namelijk een deel van zijn smaak. Voeg het pas toe vlak voor of tijdens het serveren van de maaltijd."