Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Het traditioneel meest gebruikte mes, scherp gemakkelijk te hanteren, goed aan te zetten en goed te slijpen, kan oogst >100 jaar uit elkaar klein snijden, hakken vaak met de punt nog op de plank voor stabiliteit en veilig snijden. Gemaakt in Duitsland om
Het traditioneel meest gebruikte mes, scherp gemakkelijk te hanteren, goed aan te zetten en goed te slijpen, kan oogst >100 jaar uit elkaar klein snijden, hakken vaak met de punt nog op de plank voor stabiliteit en veilig snijden. Gemaakt in Duitsland om meer dan een leven lang mee te gaan.
Dit Wusthof Classic Ikon koksmes loopt vanuit het snijvlak breed naar boven uit, zodat hetgeen dat je. snijdt niet aan het mes blijft plakken maar omvalt, ook voorkomt dit breed of taps oplopen dat je met het koksmes vast komt te zitten in harde groenten.
Op YouTube en Foodtube zijn genoeg filmpjes te zien om veilig met dit mes te leren werken.
Wüsthof Classic Ikon, ontworpen voor mensen met een veeleisende smaak zegt Wusthof, klopt wel het is een van mijn favoriete series omdat de messen zo lekker in mijn hand liggen, Wusthof Classic Ikon zijn 27 verschillende gesmede messen, met dubbele krop fijn geslepen messen, hardheid 58 HRC, het handvat is speciaal zwarte en creme ergonomische kunststof wat aan het mes geklonken is het mes heeft een slijphoek van 29°.
Alle Wüsthof messen hebben een slijphoek van 29°, worden gemaakt in Solingen Duitsland van Wüsthof staal X50 CrMoV 15 en lopen volledig tot het einde van het handvat door, bij sommige messen heb ik de foto's van het productie proces gedaan.