koken, tafelen, natafelen & kookcadeaus. Wij verkopen het juiste kookgereedschap en servies item voor elk gerecht! Kookings Kookwinkel Weert Limburg Online en fysieke winkel!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Wüsthof, messen uit Solingen gemaakt onder leiding van de 5e generatie familie Wusthof 17 cm Santoku mes Wusthof Classic Santokumes 17 cm Classic Black Wusthof 1040131317
  • Wüsthof, messen uit Solingen gemaakt onder leiding van de 5e generatie familie Wusthof 17 cm Santoku mes Wusthof Classic Santokumes 17 cm Classic Black Wusthof 1040131317
  • Wüsthof, messen uit Solingen gemaakt onder leiding van de 5e generatie familie Wusthof 17 cm Santoku mes Wusthof Classic Santokumes 17 cm Classic Black Wusthof 1040131317
  • Wüsthof, messen uit Solingen gemaakt onder leiding van de 5e generatie familie Wusthof 17 cm Santoku mes Wusthof Classic Santokumes 17 cm Classic Black Wusthof 1040131317
  • Wüsthof, messen uit Solingen gemaakt onder leiding van de 5e generatie familie Wusthof 17 cm Santoku mes Wusthof Classic Santokumes 17 cm Classic Black Wusthof 1040131317
  • Wüsthof, messen uit Solingen gemaakt onder leiding van de 5e generatie familie Wusthof 17 cm Santoku mes Wusthof Classic Santokumes 17 cm Classic Black Wusthof 1040131317

17 cm Santoku mes Wusthof Classic Santokumes 17 cm Classic Black Wusthof 1040131317

€119,00
Incl. btw

Santoku is Japans en betekend 3 deugden en slaat op de functies die het Santokumes heeft namelijk snijden, hakken en trancheren van vis, vlees en groente. Zoals je hakt zo gebruik je het dunne, scherpe santokumes ook met een neerwaartse beweging, vaak wo

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad (1)

Santokumes met kuiltjes, zodat er minder aan blijft plakken en het gesneden product netjes opzij valt en jij je aandacht bij het snijden kan houden. Het Santokumes is de Aziatische variant van het traditionele koksmes en wordt door vele als alleskunner en handzaam mes gewaardeerd.

Santoku is Japans en betekend 3 deugden en slaat op de functies die het Santokumes heeft namelijk snijden, hakken en trancheren van vis, vlees en groente. De beweging is iets anders dan met een koksmes maar daardoor niet minder fijn. Meestal hou je de punt van een Santokumes niet op de plank tenzij je kruiden, noten of zo hakt. Maar zoals je hakt zo gebruik je het dunne, scherpe santokumes ook met een neerwaartse beweging, vaak wordt Santoku in plaats van traditioneel koksmes gebruikt.

Voor ons is het dat als je vooral dunner snijden wilt zoals in de Aziatische keuken veel gebeurt dan gebruik je een Santoku mes, of een schaaf al naar gelang jou voorkeur. Hier in de winkel kun je even de bewegingen oefenen. Online is genoeg instructie te vinden op bijvoorbeeld YouTube en FoodTube en Cheflix. 

Wusthof Classic, the Original gemaakt van Wüsthof staal (X50 CrMoV 15): Gesmede messen, volledige krop of halve krop, 60 verschillende messen in zwart, fijn geslepen, Hardheid 58 HRC, handvat speciaal geklonken kunststof, Slijphoek 29°, Aluminium klinknagels en Trident Dreizack Logo in rood ingebed, gemaakt in Solingen Duitsland. Machinaal wat de machine beter doet dan de mens en puur vakmanschap daar waar de mens dit beter kan dan een machine, zoals met de hand naslijpen voordat ze naar ons als Wüsthof verkooppunt gestuurd worden.

Je messen zet je eventueel aan voordat je gaat snijden en was je af met een sopje of spoel je af en droog je af en berg je schokvrij en zodat ze niet kunnen beschadigen op.

Santokumes / Santokumes 17 cm / Wusthof Classic / Wusthof Classic Black
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen