koken, tafelen, natafelen & kookcadeaus. Wij verkopen het juiste kookgereedschap en servies item voor elk gerecht! Kookings Kookwinkel Weert Limburg Online en fysieke winkel!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Wüsthof, messen uit Solingen gemaakt onder leiding van de 5e generatie familie Wusthof 17 cm Santoku mes Wusthof Classic Santokumes 17 cm Classic White Wusthof 1030231317
  • Wüsthof, messen uit Solingen gemaakt onder leiding van de 5e generatie familie Wusthof 17 cm Santoku mes Wusthof Classic Santokumes 17 cm Classic White Wusthof 1030231317
  • Wüsthof, messen uit Solingen gemaakt onder leiding van de 5e generatie familie Wusthof 17 cm Santoku mes Wusthof Classic Santokumes 17 cm Classic White Wusthof 1030231317
  • Wüsthof, messen uit Solingen gemaakt onder leiding van de 5e generatie familie Wusthof 17 cm Santoku mes Wusthof Classic Santokumes 17 cm Classic White Wusthof 1030231317

17 cm Santoku mes Wusthof Classic Santokumes 17 cm Classic White Wusthof 1030231317

€119,00
Incl. btw

Wusthof Classic White, spierwit handvat, Santokumes met kuiltjes om plakken te voorkomen, mes is dun waardoor je ook dun kan snijden, oefening baart kunst, genoeg inspiratie te vinden online, elke persoon zijn favoriete mes, of het nu dit Japanse of tradi

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad (1)

Santokumes met kuiltjes, zodat er minder aan blijft plakken en het gesneden product netjes opzij valt en jij je aandacht bij het snijden kan houden. Het Santokumes is de Aziatische variant van het traditionele koksmes en wordt door vele als alleskunner en handzaam mes gewaardeerd.

Santoku is Japans en betekend 3 deugden en slaat op de functies die het Santokumes heeft namelijk snijden, hakken en trancheren van vis, vlees en groente. De beweging is iets anders dan met een koksmes maar daardoor niet minder fijn. Meestal hou je de punt van een Santokumes niet op de plank tenzij je kruiden, noten of zo hakt. Maar zoals je hakt zo gebruik je het dunne, scherpe santokumes ook.

Voor ons is het dat als je vooral dunner snijden wilt zoals in de Aziatische keuken veel gebeurt dan gebruik je een Santoku mes, of een schaaf al naar gelang jou voorkeur. Dit Santokumes met wit handvat is een gave aanvulling van je messen collectie.

Een mes om herinneringen mee te maken, om samen mee te koken, om je te ontspannen, genieten en voeden met verse ingrediënten die je zelf verwerkt tot een heerlijke maaltijd. 

Top mes met witte geklonken handvaten gemaakt om van generatie op generatie door te geven. Gemakkelijk zelf bij te houden door aanzetten of honing om kleine oneffenheden ontstaan tijdens het snijden weer in het gareel brengen. Is het mes bot, gaat het bijvoorbeeld niet meer door het vel van een strakke tomaat, dan moet het geslepen worden als je het met aanzetten niet meer scherp krijgt.

Hier in de winkel kun je even de bewegingen oefenen. Online is genoeg instructie te vinden op bijvoorbeeld YouTube en FoodTube en Cheflix. 

Wusthof Classic, the Original gemaakt van Wüsthof staal (X50 CrMoV 15): Gesmede messen, volledige krop of halve krop, 10 verschillende messen in wit, fijn geslepen, Hardheid 58 HRC, handvat speciaal geklonken kunststof, Slijphoek 29°, Aluminium klinknagels en Trident Dreizack Logo in rood ingebed, gemaakt in Solingen Duitsland. Machinaal wat de machine beter doet dan de mens en puur vakmanschap daar waar de mens dit beter kan dan een machine, zoals met de hand naslijpen voordat ze naar ons als Wüsthof verkooppunt gestuurd worden.

Je messen zet je eventueel aan voordat je gaat snijden en was je af met een sopje of spoel je af en droog je af en berg je schokvrij en zodat ze niet kunnen beschadigen op.

Santokumes / Santokumes 17 cm / Wusthof Classic / Wusthof Classic White
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen