Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
De Aziatische variant van het traditionele koksmes is een Santoku mes, de deukjes in het mes zijn om plakken aan het mes te voorkomen, snijdt dun en is ideaal voor snijden, hakken en in dunne plakjes snijden. Een Santoku mes is een veelzijdig mes en velen
De Aziatische variant van het traditionele koksmes is een Santoku mes, de deukjes in het mes zijn om plakken aan het mes te voorkomen, snijdt dun en is ideaal voor snijden, hakken van groeten en fruit en in dunne plakjes snijden van vlees of vis. Een Santoku mes is een veelzijdig mes en velen gebruiken het in plaats van een koksmes of naast een koksmes.
Op YouTube en Foodtube zijn genoeg filmpjes te zien om veilig met dit mes te leren werken.
Wüsthof Classic Ikon, ontworpen voor mensen met een veeleisende smaak zegt Wusthof, klopt wel het is een van mijn favoriete series omdat de messen zo lekker in mijn hand liggen, Wusthof Classic Ikon zijn 27 verschillende gesmede messen, met dubbele krop fijn geslepen messen, hardheid 58 HRC, het handvat is speciaal zwarte en creme ergonomische kunststof wat aan het mes geklonken is het mes heeft een slijphoek van 29°.
Alle Wüsthof messen hebben een slijphoek van 29°, worden gemaakt in Solingen Duitsland van Wüsthof staal X50 CrMoV 15 en lopen volledig tot het einde van het handvat door, bij sommige messen heb ik de foto's van het productie proces gedaan.