koken, tafelen, natafelen & kookcadeaus. Wij verkopen het juiste kookgereedschap en servies item voor elk gerecht! Kookings Kookwinkel Weert Limburg Online en fysieke winkel!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Wüsthof, messen uit Solingen gemaakt onder leiding van de 5e generatie familie Wusthof 16 cm vleesvork Wusthof Classic Vleesvork 16 cm Classic Black Wüsthof 4413-16

16 cm vleesvork Wusthof Classic Vleesvork 16 cm Classic Black Wüsthof 4413-16

Artikelnummer: d4413-16
€75,00
Incl. btw

Is al even bij ons vandaar de lagere prijs, ideaal om vlees op te prikken met een heel klein prikje, wat gemakkelijk weer dichtschroeit, met vleesmes is het een trancheer set maar dit is alleen een vork met 1 fijne spitse punt en 1 wat bottere punt, zodat

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad (1)

Is al even bij ons vandaar de lagere prijs, ideaal om vlees op te prikken met een heel klein prikje, wat gemakkelijk weer dichtschroeit, met vleesmes is het een trancheer set maar dit is alleen een vork met 1 fijne spitse punt en 1 wat bottere punt, zodat vlees niet leegbloed. Om het beestje maar bij de naam te noemen.

Het Origineel sinds 1886, messen om herinneringen mee te maken, om samen mee te koken, om je te ontspannen, genieten en voeden met verse ingrediënten die je zelf verwerkt tot een heerlijke maaltijd. Met deze vork kan je aan tafel braadstukken aansnijden zoals dat "vroeger in de vorige eeuw op zondag" ging.

Top mes met zwarte geklonken handvaten gemaakt om van generatie op generatie door te geven. Gemakkelijk zelf bij te houden door aanzetten of honing om kleine oneffenheden ontstaan tijdens het snijden weer in het gareel brengen. Is het mes bot, gaat het bijvoorbeeld niet meer door het vel van een strakke tomaat, dan moet het geslepen worden als je het met aanzetten niet meer scherp krijgt.

Een vleesmes gebruik je door het mes door het product te trekken, in een of enkele halen. Ook hier is het een smal, dun mes zodat je het (vis)vlees niet stuk trekt, daarom zijn er ook vleesmessen met kuiltjes voor delicatere producten.

Hier in de winkel kun je even de bewegingen oefenen. Kijken of de maat je bevalt enzovoort, de maat 20 cm is de bladlengte het totale vleesmes 20 cm is 32.9 cm. Online is genoeg instructie te vinden wat betreft welk mes je waarvoor gebruikt, op bijvoorbeeld YouTube en FoodTube en Cheflix. 

Ik ga ervanuit dat jij weet welk soort mes je wilt, geadviseerd door vrienden, bekenden of kookprogramma's. Hier in de winkel vraag ik wat iemand gaat doen en wat er doorgaans zoal klaargemaakt gaat worden, braadstukken of kleinere beestjes om samen de meest gewenste maat te bepalen.

Wusthof Classic, the Original gemaakt van Wüsthof staal (X50 CrMoV 15): Gesmede messen, volledige krop of halve krop, 60 verschillende messen in zwart, fijn geslepen, Hardheid 58 HRC, handvat speciaal geklonken kunststof, Slijphoek 29°, Aluminium klinknagels en Trident Dreizack Logo in rood ingebed, gemaakt in Solingen Duitsland. Machinaal wat de machine beter doet dan de mens en puur vakmanschap daar waar de mens dit beter kan dan een machine, zoals met de hand naslijpen voordat ze naar ons als Wüsthof verkooppunt gestuurd worden.

Je messen zet je eventueel aan voordat je gaat snijden en was je af met een sopje of spoel je af en droog je af en berg je schokvrij en zodat ze niet kunnen beschadigen op. Anders zien we elkaar te vaak voor vervanging in plaats van aanvulling.

Vleesvork / Wusthof Classic
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen