Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Bakken en koken, wordt gelijkmatig van rand tot rand warm, dus niet dat irritante randje net boven de bodem waar andere pannen aanbakken, ook die met dikke bodem gewoonweg omdat de bodem daar de warmte niet kwijt kan en een Spring pan wel, energie zuinig,
Bakken en koken, wordt gelijkmatig van rand tot rand warm, dus niet dat irritante randje net boven de bodem waar andere pannen aanbakken, ook die met dikke bodem gewoonweg omdat de bodem daar de warmte niet kwijt kan en een Spring pan wel, energie zuinig, licht gewicht.
Het is 2025 niet 1890 dit is het nieuwe koken op elektrische en gas fornuizen met minimale warmte toevoer en maximaal kookresultaat. Uitproberen, we hebben ze te leen zodat onze klanten kunnen ervaren wat we bedoelen met Spring, fijne kook en bakpannen.
Beproefde materiaal met veel lagen met buiten laag van inductie-veilig 18/0 edelstaal roestvrij, binnenlaag van 18/10 edelstaal roestvrij en aluminium kern. Met glazen deksel. Geschikt voor alle soorten fornuizen, inclusief inductie. Oven- en vaatwasmachinebestendig. Optimale warmteverdeling, warmte-isolerende
handgreepconstructie, met praktische maataanduiding, hermetisch gesloten rand.
Ø 16 cm / hoogte: 7,5 cm / inhoud: 1,4 L