Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Niets lekkerder dan vers, vandaar dit kleine flexibele visfileermes om zelf je vis uit hun vel of van hun graat te halen. oefening baart kunst en hoe gaaf is het om alles van de vis te verwerken, sausje krijgt meer smaak van graat en kop, dus als koken je
Niets lekkerder dan vers, vandaar dit kleine flexibele visfileermes om zelf je vis uit hun vel of van hun graat te halen. oefening baart kunst en hoe gaaf is het om alles van de vis te verwerken, sausje krijgt meer smaak van graat en kop, dus als koken je hobby is en jij klaar bent voor de volgende uitdaging is dit visfileer mes wat voor je, natuurlijk kan je ook schoongemaakte gekochte vis in stukken snijden met dit ultra smalle dunne flexibele fileermes.
Wusthof Classic, the Original gemaakt van Wüsthof staal (X50 CrMoV 15): Gesmede messen, volledige krop of halve krop, 60 verschillende messen in zwart, fijn geslepen, Hardheid 58 HRC, handvat speciaal geklonken kunststof, Slijphoek 29°, Aluminium klinknagels en Trident Dreizack Logo in rood ingebed, gemaakt in Solingen Duitsland. Machinaal wat de machine beter doet dan de mens en puur vakmanschap daar waar de mens dit beter kan dan een machine, zoals met de hand naslijpen voordat ze naar ons als Wüsthof verkooppunt gestuurd worden.
Je messen zet je eventueel aan voordat je gaat snijden als je oneffenheden zit op de snijkant als je er van boven op kijkt. Na gebruik was je af met een sopje of spoel je de messen af en droog je ze en berg je schokvrij en zodat ze niet kunnen beschadigen op.
Bij aanzetten haal je geen materiaal weg maar het is wel het onderhoud van je messen, hoe beter jij voor je messen zorgt, dus niet onbeschermd in een lade doen, hij langer dat het duurt voor je messen bot worden.
En als je messen bot zijn moet je ze slijpen en haal je materiaal weg. Dus zachte ondergrond, dus plank en geen marmer of steen of nog erger glas, hoe langer je messen meegaan.