Je winkelwagen is momenteel leeg
Product image slideshow Items
Steakmes, mooi aan tafel voor het snijden van het vlees op je bord maar ook voor het klein snijden van klein vlees in de keuken, vooral omdat de punt handig omhoog loopt waardoor je niet in je plank zit te snijden maar door je product, handig klein mes.
Steakmes, mooi aan tafel voor het snijden van het vlees op je bord maar ook voor het klein snijden van klein vlees in de keuken, vooral omdat de punt handig omhoog loopt waardoor je niet in je plank zit te snijden maar door je product, handig klein mes.
Wusthof Classic Color: Gesmede messen, volledige krop, 8 verschillende messen in 6 verschillende kleuren (en je hebt Wusthof Classic in zwart 65 verschillende messen en wit 8+, die zou ik moeten tellen want dat staat niet op mijn info blad), fijn geslepen, Hardheid 58 HRC, handvat speciaal geklonken kunststof, Slijphoek 29°, Messing klinknagels en Trident Dreizack Logo in reliëf, met de hand geassembleerd.
Tekst AH, https://www.ah.nl/inspiratie/goed-om-te-weten/sumak
"Sumak is een mix van gedroogde en gemalen rode besjes van de sumakplant. Deze plant groeit veel in het Middellandse Zeegebied. Sumak wordt veel gebruikt in de Irakese, Iraanse, Koerdische en Turkse keuken. Hoewel sumak zelf nog niet heel bekend is in het westen, zou je de smaak kunnen herkennen uit het kruidenmengsel Za'atar. Za'atar bestaat uit oregano, sesamzaad, sumak en zout en wordt vaak over platbrood of gegrilde groente gestrooid.
Nu ben je vast benieuwd hoe sumak smaakt. Deze specerij heeft een kruidige, frisse en zure smaak. Het is vergelijkbaar met de smaak van citrusvruchten, alleen is sumak iets zoeter. Wanneer je sumak in gerechten gebruikt, is het belangrijk dat je het niet verhit. Hierdoor verliest sumak namelijk een deel van zijn smaak. Voeg het pas toe vlak voor of tijdens het serveren van de maaltijd."