Je winkelwagen is momenteel leeg
Voor 2-haps Ravioli maar ook Maultasche - de Zwabische ravioli, pierogi, dumpling , mini calzone, empanadas, of je steekt je bladerdeeg uit en vult met appel, rozijnen en kaneel of pasteivulling altijd lekker.
Maultasche is een ander traditioneel gerecht dat ontstaan is in Zwaben (in Baden-Württemberg). Je kan dit gerecht wat vergelijken met de Italiaanse ravioli maar meestal zijn de Maultasche groter. Het zijn pastakussentjes die gevuld zijn met vlees voornamelijk gehakt, spek en ham. Daarnaast wordt er ook nog spinazie en uien aan toegevoegd.
Pierogi is een Pools recept voor gevulde hapjes op basis van ongerezen deeg.
Mini calzone pizza's. Kleine gevulde pizza's met een lekkere vulling.
Een empanada of empanadilla is gevulde deegwaar die gebakken of gefrituurd wordt. De naam komt van het Spaanse, Portugese en Galicisch werkwoord empanar, dat letterlijk inpakken of inwikkelen met brood betekent. De vulling kan van alles zijn.
Items van productcarrousel